Spital Lotus - Ploiesti
Aducem îngrijire, speranţă şi excelenţă în sănătate!
0244 - 510 808

Echipamente medicale Mamografie

Mammomat 3000 Nova (Siemens Medical Solutions)

Mamografia este o examinare radiologica speciala a glandelor mamare, cu o daza scazuta de raxe X, si care nu prezinta din punct de vedere al iradierii nici un fel de risc pentru paciente. Medicii recomanda efectuarea primei mamografii la femeile cu varsta intre 35 si 40 de ani iar la femeile cu varsta peste 40 de ani, se recomanda efectuarea mamografiei anual, uneori chiar si mai frecvent daca exista antecedente familiale de cancer mamar.

Mamografia se efectueaza cu ajutorul unui aparat numit mamograf si implica comprimarea sânului pentru a obtine imaginile radiologice necesare pentru a putea depista o tumora în stadiu incipient, înainte ca primele semne si simptome sa apara. Este cea mai buna metoda radiologica disponibila astazi ce poate detecta cancerul de san.In faze incipiente, tratarea cu succes si sansele de supravietuire fiind extrem de crescute. Mamograful Mammomat 3000 Nova reprezinta solutia perfecta pentru examinarea glandei mamare. Un aparat complex digital cu posibilitati largi de proceduri de sreening pentru obtinerea unor imagini de inalta calitate. Aparatul este dotat cu optiunea Opdose ce permite optimizarea calitatii imaginii prin selectarea Rea automata si ajustarea spectrului de X-ray pentru fiecare sân individual.

Deci, în final se reduce Doza radianta cu 60 procente si timpul de expunere, iar calitatea imaginii este superioara. Contine tub cu material anodic dublu (Molibden si Tungsten). Este eficient pentru penetrarea structurii dense a sânului si reducerea semnificativa a timpului de expunere. Asigura confortul pacientei prin sistemul Opcomp, sistem de compresiune automata ce scade senzatiile neplacute în momentul aplicarii si garanteaza efectuarea examinarii identice în timpul controlului repetat. Soft-Speed este suprafata de compresiune mobila si moale cu efect de pernita Opdima este conceput pentru optimizarea activitatii medicului în directia studierii imaginilor cu posibilitatea efectuarii modificarilor dupa expunere si arhivarea ulterioara a materialului. Obtinerea imaginilor digitale în timp real cu calculul automat al coordonatelor pentru efectuarea punctiei.

© Spital Lotus 2019. Toate drepturile rezervate. Site realizat de Aimee Advertising
Vizitaţi pagina noastră de Facebook: Spital Lotus pe Facebook